További blog cikkek
Összes blog

A Könyvfőváros újabb ötletpályázatot hirdet

A Budapest Könyvfőváros 2023-ban egy egész éven átívelő programsorozattal ünnepli a főváros egyesítésének 150. évfordulóját. Hiszünk abban, hogy a könyveken, az olvasáson, a közös kulturális élményeken keresztül tudunk hangsúlyosan beszélni a gondolat, a tudás szabadságának lényegéről, hangsúlyosan teret adhatunk a környezetvédelemmel, a klímaváltozással kapcsolatos témáknak, illetve foglalkozhatunk azzal, ami a közös bennünk, azzal, ami összeköt minket, olvasó embereket.

Jelen felhívásunkkal további lehetőséget kínálunk arra, hogy olyan szervezetek és intézmények csatlakozzanak az ünnepi programsorozathoz, akik a könyves év hármas üzenetét – a könyv híd, a könyv tett, és a könyv szabadság – képviselik.

2023 június 15-ig várja a Könyvfőváros Projektirodája azokat a könyves ötleteket, eseményterveket, amelyekkel a 2023-as Budapest Könyvfőváros programsorozat tovább bővülhet. A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, terveink szerint június 30-ig. A programokat december 31-ig kell megvalósítani. A pályázathoz szükséges programjavaslati adatlap innen tölthető le. A dátummal ellátott, aláírt programjavaslati adatlapokat online lehet eljuttatni a konyvfovaros2023@fszek.hu e-mail címen keresztül a szervezőkhöz.

 Egy szervezet vagy intézmény egy ötletet nyújthat be a pályázatra. Sikeres pályázat esetén a szervezetnek a Könyvfőváros keretében, a Könyvfőváros kommunikációs irányelveit szem előtt tartva kell megszerveznie a programokat. Az eseményeket a megvalósító szervezetek és a Könyvfőváros együttesen népszerűsítik.2023-04-18

További blog cikk