További blog cikkek
Összes blog

A Könyvfőváros standprogramja a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2.

A Könyvfőváros 2023  és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csapatának standja a  28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon,  szeptember 29-én, 10 órától, a Millenárison, a B épületben, a 71-es szám alatt található meg, várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Gyere el a standhoz, ha a könyvek forgatagában is játszanál, ha egy ötletes hátteret keresnél a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon készített fotódhoz vagy egy színes könyvjelzőt szeretnél újonnan szerzett könyveidbe.  Ha megkeresel minket, 30% kedvezménnyel válthatsz éves, vagy féléves bérletet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba. A kedvezmény csak a Könyvfesztivál ideje alatt, a Könyvfőváros standnál váltott bérletekre vehető igénybe.

2023. szeptember 29. 15:00-18:00. 

Szelfiboxszal, különleges háttérrel, vicces kiegészítőkkel és jó hangulattal számolhatsz, ha készítesz egy szelfit. Gyere egyedül, családtagokkal vagy barátokkal, készíts képet, ha szeretnél, nyomtasd ki és vidd haza emlékbe.

Egész nap a standon
- Lépj be az Irodalom Birodalomba és vigyél magaddal egy ingyen könyvjelzőt!
Nyerj apró ajándéktárgyakat a Budapest óriás puzzle játékunkkal!
- Teszteld tudásodat különböző totóinkkal!
- Válts kedvezményes bérletet!

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Könyvfőváros 2023 Projektiroda vagy a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és fotó: Könyvfőváros 2023 Projektiroda2023-09-29

További blog cikk