További blog cikkek
Összes blog

Az Irodalom Éjszakája 3

2023 június 7 és 9 között kerül sor a Budapest Könyvfőváros által támogatott az Irodalom Éjszakája rendezvénysorozatra. A Fővárosi Állat-és Növénykertben megszervezett, háromnapos rendezvénysorozat témája a lábnyomok. A Vígszínház színészei 27 ország 27 szerzőjétől olvasnak fel az állatkert különböző pontjain. Az élő felolvasásokra párhuzamosan 9 különböző helyszínen kerül sor. Minden helyszínen egy-egy szerző művének részlete hangzik el 19.00 és 22.45 között félóránként, összesen 8 alkalommal. Az egyes helyszínek a különböző napokon különböző országok irodalmából adnak ízelítőt. Mindenki maga állíthatja össze az aznapi irodalmi barangolásának útvonalát, ehhez nyomtatott térképet adunk segítségül.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

https://forms.office.com/e/ebWQbjstTC

Az űrlap kitöltése után a regisztrációs gomb megnyomását követően a rendszer elküldi a szervezőknek adataid. Az űrlapon kiválasztott dátum(ok) előtti napon a megadott e-mail-címre fogod megkapni a belépéshez szükséges PDF-et, melyet őrizz meg! Ez tartalmazza a QR kódot, amit be kell mutatni okostelefonod képernyőjén vagy kinyomtatva a beléptetést végző személynek az Állatkert kapujában. Amennyiben a rendezvény előtti napon nem érkezik QR-kódod, írj az irodalomejszakaja@gmail.com-ra címre.

Kérjük, hogy üzeneteid ne a Facebook messengeren vagy hozzáazólásban küldd, mert azok nem jól kezelhető, nehezen áttekinthető felületek.

További részleteket az eseményről a https://www.irodalomejszakaja.hu weboldalon találhatsz.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és kép: Irodalom Éjszakája2023-06-09

További blog cikk