További blog cikkek
Összes blog

"Fröccsentett fantáziák"

Elkapni az ismeretlent, csendet szelídíteni, valóságokat váltani, futni befelé, mesélni és játszani, gondolatokkal dobálózni, keresztülszaladni az univerzumon – erre a kalandra hív Mészáros Dorka író, kriminológus, kommunikációs szakértő felolvasószínházában. A novellafüzérben vannak komoly, mély, könnyesre nevettető és elfullasztó művek, melyeket az író rendezésében és színészek tolmácsolásában láthatnak a színpadon.  

Helyszín: Kis Fecske Presszó

Időpont: 2023.06.17. (szombat) 18.00 

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJvRhoBxbd-a_NzJk_VEIsZ1wy145KlMAt1C7C__IuPTCjg/viewform

Közreműködik: Balázs Barbara, Benkő Bence, Komáromi Edit, Kovács Veronika, Kömöcsi Fruzsina, Németh Anna, Pálinkás Dániel, Szennai Panka, Tarnovski Katrina, Zsidró Dominik 

Korhatár: 16+ 
Házigazda: Mészáros Dorka 

Mészáros Dorka író, kriminológus, kommunikációs szakértő, az Én vagy senki (2016), a Kiszámolós (2020), a Felelsz vagy mersz? (2021), a Filter nélkül (2022) című ifjúsági regények, valamint a Nem biztos, hogy visszajövök (2021) és a Mimézis (2022) című krimik szerzője. Műveiben nagy szerepet kap az érzékenyítés, az önmeghatározás, az empátia és a nyitottság. Elsősorban a prózaírás érdekli, minden műfajban otthonosan mozog, próbálgatja a versírást is.  
Történeteivel üzenetet közvetít, célja, hogy a tiniknek segítsen megérteni, milyen különleges életszakaszban vannak, mennyire fontos az önmeghatározás, az egymásra való odafigyelés. A felnőtteknek szóló könyveivel komoly, rendkívül aktuális, társadalmi kérdésekre, problémákra világít rá, az emberi viselkedés apró rezdüléseit tárja fel.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és plakát: Mészáros Dorka

 

 2023-06-17

További blog cikk