További blog cikkek
Összes blog

Klassz! avagy ki mondta, hogy a kötelezők nem menők? Író-olvasó találkozó Dr Nógrádi Gergellyel a Manó Könyvek szervezésében

szerzői óvodákba és általános- és középiskolákba látogatnak, ahol a kisebbekkel játékos foglalkozás, a nagyobbakkal kötetlen beszélgetés keretében tartanak író-olvasó találkozókat. A gyerekek így élményszerűen ismerkedhetnek meg a kortárs magyar gyerek- és ifjúsági irodalommal.

Október 28-án a Budapest XX. Kerületi Hajós Alfréd Általános Iskola 6. és 7. osztályában Nógrádi Gergely tart író-olvasó találkozót a Klassz-sorozathoz kapcsolódóan

Az év során októberben, novemberben és decemberben budapesti iskolákban 12 zártkörű rendezvényre kerül sor.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023, valamint a Manó Könyvek honlapján vagy a közösségi média oldalain közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét. 

A rendezvény a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg, az intézmények számára a találkozók ingyenesek.

Szöveg és kép: Manó Könyvek2023-11-28

További blog cikk