További blog cikkek
Összes blog

Otthon a Könyvtárban: Mesedélután gyerekeknek

 

Végtelen a Mesék Birodalma, ugye te is tudod? Ha betérsz a Lehel utca Könyvtárába kedd délutánonként, akkor segítségünkkel felkaphatod a hétmérföldes csizmát, bebarangolhatod az Üveghegyet és áthajózhatod az Óperenciás tengert. Gyere te is és válassz a többiekkel közösen egy újabb kalandot!

Képzeld magad a mese közepébe, míg felolvassák neked! Ki is lennél? A tavasz tündére, az okos fiú, a kis királyleány vagy a szelíd sárkány? Láthatatlanná tévő köpönyegben viccelnéd meg a többieket vagy kiállnád a három próbát? Az óriások vagy a törpék birodalmában néznél szét inkább?

A Könyvfőváros keretében az Otthon a Könyvtárban programsorozaton belül Olvasó Nagyi Klubbot szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Lehel utcai Könyvtára(1134 Budapest, Lehel u. 31.), május 16-án (kedden), 17:00-tól.

A mesedélutánokon a gyerekek választhatják ki, hogy milyen mesék hangozzanak el, amelyet aztán a könyvtár egyik olvasója, Kohlmann Rita olvas fel.

Szívesen várunk minden érdeklődőt, legyen kicsi vagy nagy!

A részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a fszek1304@fszek.hu e-mail címen vagy személyesen a könyvtárban, szabad férőhelyek függvényében akár az esemény előtt is. 

Minden kedden várunk egy-egy új mesével! Ne maradj le egyről se!

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár koordinálásával valósul meg.

Szöveg és kép: FSZEK Lehel utcai könyvtár2023-05-12

További blog cikk