További blog cikkek
Összes blog

Otthon a könyvtárban: Családi nap a FSZEK Újpesti Könyvtárában 2.

A Könyvfőváros keretében az Otthon a Könyvtárban programsorozaton belül családi napot szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Újpesti Könyvtára(1042 Budapest, Király utca 5.), augusztus 25-én (pénteken), 10:00 és 16:00 óra között. A rendezvényre látogatók részt vehetnek egy különleges divatbemutatón, egy robotika foglalkozáson és egy zenés előadáson. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációra személyesen a könyvtárban, illetve fszek0401@fszek.hu e-mailen keresztül is van lehetőség, egészen a családi nap végéig.

A családi nap részletes programja

10:00
Varázsdal együttes 
Zenés gyermekműsorunk keretében mesébeillő dallamokra önfeledten szórakozhatnak kicsik és nagyok.

11:30
Divatbemutató
A Meseöltő foglalkozásokon megvarrt „Harry Potter mese világ” öltözékeinek bemutatására kerül sor ezen a rendkívüli rendezvényünkön.

13:00
Könyvtár PRO
A Legohoz értő közösségi diákok segítségével és Halmai Gergő gyerekkönyvtáros vezetésével egy, a gyerekek által választott meséhez-regényhez kapcsolódó szerkezet megépítésére kerül sor a foglalkozás során.

A rendezvény ideje alatt folyamatosan

Nem selejt
Halmai Gergő gyerekkönyvtáros vezetésével saját selejt könyveinkből az Olvasóliget 3 db kerti padja elé asztalkákat “gyártunk” a gyerekekkel, hogy egy könyv, egy laptop elférjen rajta és lefújjuk lakkal, hogy ne ázzon szét.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és fotó: FSZEK Újpesti Könyvtára2023-08-25

További blog cikk