További blog cikkek
Összes blog

Span Poetry 3. Miklya Anna: Horror

A Span Poetry a Pi Slam klubjának félévente jelentkező meghívásos versenye. A versenyre a Főspan hívja meg 9 spanját, akik egy kétfordulós, közönségszavazásos előadói-költészeti versenyen döntik el, hogy ki lesz a következő Span Poetry főspanja. A versenyen és a bemutatón a slam poetry szabályai szerint saját művek, saját előadásban hangzanak el, 5 perces időlimitben, kellékhasználat nélkül.

A program ideje
2023. szeptember 28. 19-22h

A program helyszíne
Ellátó (Kazinczy utca 52/B.)

A közönség tagjai szavazókártyákkal szavazhatnak a nekik legjobban tetsző slamköltőre.  A tavaly ősszel indult sorozaton eddig két országos slam poetry bajnok Gyenge Veroni és Sárközi Ricsi voltak a főspanok, tavasszal Miklya Anna író győzedelmeskedett. Ő hívta meg ezúttal a spanjait, és témát is adott nagy Stephen King-rajongóként: a horrort. Lesznek vendégspanok is, egy estére összeverődik a magyar slam poetry sok nagyszerű művelője.

 A Pi Slam Klub - Epicentrum Egyesület szervezésében megvalósuló eseményről stream-közvetítés készül.

Főspan: Miklya Anna

Spanok: Benke Hunor, Bíró Dénes, Fejér Johanna, Ferenczi Réka, Irlanda Máté, Kovács Nóra Judit, Pion István, Sárközi Ricsi, Tengler Gergely

Vendégspanok: Basch Péter, Csider István Zoltán, Mészáros Péter

Host: Németh Ádám Bambusz

Látvány: Ferenczi Zsófi

Zene: Irlanda Áron

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotók is készülnek, amelyeket a Budapest Könyvfőváros 2023 és a Pi Slam Klub, az Epicentrum Egyesület honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés ezen formája önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és plakát: Epicentrum Egyesület2023-09-28

További blog cikk