További blog cikkek
Összes blog

Otthon a könyvtárban – Családi nap a FSZEK Deák Ferenc Könyvtárában

A Deák Ferenc Könyvtár mint Erzsébetváros egyetlen közkönyvtára, a kerület névadójának állít emléket abból az alkalomból, hogy Erzsébet királyné és Ferenc József császár éppen az adott napon, azaz április 24-én kötötte össze életét 170 évvel ezelőtt.

Helyszín: FSZEK Deák Ferenc Könyvtár (1074 Budapest, Rottenbiller utca 10.)

Időpont: 2024. április 24. 11:00-19:00

A belépés ingyenes, de regisztráció szükséges személyesen, telefonon (06-1-342-5362) vagy a fszek0702@fszek.hu e-mail címen. 

A délelőtt a gyermekeké: a Baross Gábor Általános Iskola diákjai 11 órától legyezőket készítenek Csonka Rózsa irányításával és játszanak a Budapest Puzzle-lel. Természetesen előzetes regisztrációt követően bárki csatlakozhat.

15 órától Thén Anita szakpszichológus és biblioterapeuta tart foglalkozást. Kérjük, erre a programra is mielőbb regisztráljanak, hiszen korlátozott a létszám!

17 órától Káli-Rozmis Barbara előadását hallgatjuk meg, illetve a magángyűjteményében szereplő fotókból nyílik kiállítás.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A rendezvény a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Plakát: FSZEK2024-04-24

További blog cikk