Stand programok a Könyvfesztiválon

Beiratkozás: 30%-os kedvezménnyel váltható standunknál a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár valamennyi könyvtárában használható éves/féléves bérlet.

Világirodalmi Térkép nyereményjátékkal: Jöjjön el a standunkhoz, tegye fel kedvenc szerzőjének egy művét a Világirodalmi Térképre, és helyben átvehető nevezési lappal vegyen részt nyereményjátékunkban!

Szelfibox: Szelfizzen izgalmas háttérrel a fesztiválon! Standunknál szeptember 30-án, pénteken 14:00- 16:30, valamint október 1-jén, szombaton 14:00-18:00 óra között készült szelfiket ingyenes fotónyomtatás után haza is viheti emlékül.

Könyvjelzőfal: Válogatott világirodalmi idézeteket tartalmazó könyvjelzőinkből is választhat!

Budapest Óriáspuzzle: Irodalomhoz, Budapesthez vagy könyvtárainkhoz kapcsolódó kérdésekkel várjuk. Minden helyes válasz után egy-egy kerület a Budapest Óriáspuzzle táblán a helyére kerülhet. A legkisebbeket külön kérdésekkel várjuk, minden résztvevőt megjutalmazunk.

Kézműves foglalkozás gyerekeknek: Szombaton délelőtt a Deák Galéria 17 közreműködésével a gyerekek elkészíthetik saját Budapest-albumukat.

Játékok: A rendezvény teljes ideje alatt változatos játékok is várnak Önre és családjára!

Próbálja ki Az óra játékát, ahol minden órában más könyvborítóról lehet kitalálni, hogy melyik műhöz tartozik, vagy töltsön ki egy Regényfelismerő totót, ahol egyetlen mondat alapján kell megtippelnie, hogy honnan való az idézet. Mérje fel a Budapest-kvízzel, hogy mennyit tud városunkról. Ismerje meg családjával, barátaival a Költőfejedelmek – irodalmi kártyajátékot. A legkisebbeket mese-totóval, és színezővel várjuk.

 

Fotó: FSZEK2022-09-29