Virágtündérek és Kerék mesék. Író-olvasó találkozó dr Mechler Annával a Manó Könyvek szervezésében.

A Budapest Könyvfőváros 2023 programsorozat keretében a Manó és Menő Könyvek kortárs szerzői óvodákba és általános- és középiskolákba látogatnak, ahol a kisebbekkel játékos foglalkozás, a nagyobbakkal kötetlen beszélgetés keretében tartanak író-olvasó találkozókat. A gyerekek így élményszerűen ismerkedhetnek meg a kortárs magyar gyerek- és ifjúsági irodalommal.

2023 október 29-én az Észak-Kelenföldi Óvoda (1119. Budapest, Tétényi út 46-48.) három csoportjában is mesél és beszélget a gyerekekkel Mechler Anna író. Az ovisok szaglászhatnak illóolajokat és kalandozhatnak a gyógynövények világában, de különleges járművekről is szó lesz.

Az év során októberben, novemberben és decemberben budapesti iskolákban és óvodákban 12 zártkörű rendezvényre kerül sor.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023, valamint a Manó Könyvek honlapján vagy a közösségi média oldalain közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét. 

A rendezvény a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg, az intézmények számára a találkozók ingyenesek.

Szöveg és kép: Manó Könyvek

 2023-11-29